Extended Network Banners

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, December 9, 2010

ORG BARU???

aku hrap suma yg terjdi ni adalah satu hikmah bgi aku ngan Dya...
aku hrap kmi dpt truskn idup msg2...tp mcm mna aku nk gtaw mak abah aku???
psai kmi ni???hurm...

by the way....aku dah knai SOMEONE....org bru...
aku hrap dya ni bley la syg aku elok2....iklas ngan aku ni.....aku xnk amek tawu dah psai yg lma tu...biaq dya dgn khdupan MOTO dya tu...bkan nk igat aku lg.....
hurm...aku xsngka sng sggh dya lupakan aku....aku xsngka laky mcm tu pon ada???mmg rmai yg suka menkan prasaan org...tp bkan dya....tp npa mesti dya????aku konfius...drpd kmi hdapi msalah...then aku dok pk msalah kmi smpi xley study...better aku ptus....
itu jlan yg terbaik kan????xpa...maybe bkan jdoh kmi.....aku trima...skrg aku hepi sgt2...hepi ngan life aku yg xpnah pkir sal dya lg...thanks kat kamu sbb lpaskan sya....sya hepi sgt2....maybe bkan jdoh kta....
sya ni xpernah berdendam ngan spa2....sya amek ni sbgai satu hikmah....

ORG BARU...aku xley mention nma dya kat sni....kmi bru ja berkwan...dya ni pelik skit,....dya ni xmcm laky2 yg pnah aku kwan sblum ni...dya pelik sgt2....byak bnda yg aku kna knai dya lg....aku ni xtawu nk ckp pa...but dya bt aku hepi....ni aku tgah msj ngan dya la ni....hahahaha...stiap saat....

 tp 1 ja psai ORG BARu...dya ni pyah nk ngaku psai prasaan dya....dya ni suka ubah topik perbncangan....
so fham2 laaaa....hahaha.....but aku xkesah...asalkan aku taw dya tuh syok kat aku...hahaha...pasan la kamoo ni ZULAIKA....hahahaha....
hurm...aku ngan dya ni kwan jaaa....tp lma2 lg xtaw laa...but kmi ni kwan laa...tp dya ni bt aku hepi jaaa....
tima kaseh kat kamoo....nma xley mention.....tp fham2 laaa...


ok laaa....smpai sni ja la aku pnya story psai ORG BARU ni.....bye2....hehehe....
len kali aku tulis ag psai dri aku ni...

1 comment:

  1. awk..ni blog sy yg btol...blog yang awk follow ri tu sy x update dh..dah rosak..ni link baru..banyak info mnrik tntg laki n pmpn...

    http://hackerz91.blogspot.com/

    ReplyDelete